La Cluj s-a stins lumina: iata cistigatorii!

Zi neagra pentru Cluj. A cistigat „echipa„. Ramine cum am stabilit: Ei ci Ei, iar noi, cu Noi.0-ei-noi

Si sa mai adaugam! Horea Uioreanu (PNL), Cornel Itu (PSD), Vasile Soporan (PSD), Virgil POP (PNL), Palfi Mozes Zoltan (UDMR), Mate Andras (UDMR), Marius Nicoara (PNL), Alexandrui Cordos (PSD).

Buna echipa! Nu trebuie sa va spun ca Horea Uioreanu e un incapabil, dar ca va fi sustinut in continuare de marius Nicoara. „Vasea” Soporan – chiar daca nu a facut politie politica – a fost recrutat de Securitate in 1971 si a „soptit” pina in 1979, ulterior planind asupra sa banuieli ca ar fi plagiat. Bun baiat si el! Virgil Pop – trafic de influenta, legat. Acum, va scapa. Daca interesele o cer… Palfi Zoltan – un alt incapabil. Mate Andras – un bun avocat dar care nu stapineste limba romana. Si Alexandru Cordos – ati auzit vreodata de Cordos? Ei bine, acela este.

Deci, avem echipa! 0-boc-brichet

Camera Deputatilor

Colegiul 1 – Mircea Giurgiu (PDL)
Colegiul 2 – Daniel Buda (PDL)
Colegiul 3 – Petru Calian (PDL)
Colegiul 4 – Adrian Gurzau (PDL)
Colegiul 5 – Horea Uioreanu (PNL)
Colegiul 6 – Cornel Itu (PSD)
Colegiul 7 – Vasile Soporan (PSD)
Colegiul 8 – Virgil Pop (PNL)
Colegiul 9 – Palfi Mozes Zoltan (UDMR)
Colegiul 10 – Mate Andras (UDMR)

Senat

Colegiul 1 – Mihail Hardau (PDL)
Colegiul 2 – Serban Radulescu (PDL)
Colegiul 3 – Marius Nicoara (PNL)
Colegiul 4 –  Alexandru Cordos (PSD)

Si acum sa-i vedem pe adevaratii baieti! Cu cine sa incepem? Calian? Bine. Producator de mobila, cu firme avind datorii cit China in ultimii ani – Modena, Modena Com, Modena Style – cu lichidari, cereri de compensare a datoriilor – de peste 3,5 miliarde la un moment dat – UN OM! E doar un om si el. A fost in stare sa rineasca gunoiul dintre blocuri, doar-doar il va alege si pe el cineva. A meritat. UN OM de afaceri de o certa valoare, la fel, UN OM curat, a fost implicat in scandalul preschimbarii certificatelor de revolutionar la Turda, a fost o amiba politica, a migrat de la Funar la Voiculescu si apoi la Boc, scuipind si lingind cum s-a priceput el mai bine. UN OM, Bun om. Vom reveni cu un material special despre afacerile lui Calian. Pina atunci, sa zicem ca e cinstit, lacrima, nu alta!

Gurzau? Bun baiat si el. Trecem peste aspectul lombrozian (femeile zic ca e dragut!) si ne oprim la datoriile acumulate catre Primaria Cluj si a caror solutionare nu se cunoaste de ani de zile. Din zona Consiliu local – filiera PSD am auzit ca ar fi fost iertat de plata acestor datorii. Vom verifica. La fel, am auzit, deci este un zvon, n-o luati prea tare in seama deocamdata, ca Emil Boc si Daniel Buda tocmai prin firmele lui Gurzau isi ruleaza (ma rog, spala) banii murdari. Vom verifica si asta. Timp este.

Buda. Cel mai bun ficior. Zice ca, a cistigat 2,6 milioane de euro intr-o singura zi trista de decembrie, in 2007. Si mie mi se intimpla, aproape zilnic, asa ca, de ce sa ma mir. Vom reveni cu investigatii privind afacerile cu firma Tower si evaziunea fiscala de 50 de miliarde. Pina atunci, e inocent, ca un nou-nascut. Bine? La fel, sa vedem cit de Silver este o anumita parte a presei clujene! Sa zicem ca… Gardianul.

Tise. Vom vedea daca face sau nu afaceri cu terenuri si mai ales daca face sau nu afaceri cu Daniel Buda si cu Boc. Daca nu cumva centurile ocolitoare ale Clujului sint in strinsa corelatie cu aceste afaceri. Nevinovat si el, pina la proba contrarie.

Mircia Giurgiu – care tine cu tine. Si care este. Sa vedem daca a incasat sau nu bani pentru ca si-a notat in „registrul” lui problemele cetatenilor – anume 500.000 de lei vechi/sesizare. Nu, nu in perioada de campanie. In timpul mandatului de deputat. Plus, sa vedem de unde averea, ca din leafa sigur nu, plus sa mai vedem si pe ce a cheltuit banul public, ca angajati la biroul parlamentar n-a avut!

Boc, Hardau si Radulescu vor fi delicatesele de la urma. In special Boc.

Vasile Soporan – sa vedem in ce masura a colaborat cu Securitatea. Si vom vedea! In ceea ce-l priveste pe Virgil Pop, vom vedea cit e de nevinovat. Noi credem cu totul si cu totul altceva!

Horea Uioreanu – cum a ajuns in BT si ce cascadorii a mai facut, ce bun manager a fost! Vom reveni. Pentru ca, asa cum am mai spus, Ei cu Ei. Dar, la fel de adevarat si ca Noi cu Noi.

Despre Echipa Ghilotina

just a political blogger

 1. concurenta

  Abia astept delicatesele de la urma, in special desertul promis, la lumina lumanarilor…
  Patetic, nu? Dar normal pentru tanti care face lobby 🙂
  Oricum, simpatica incercare. Sunteti faini, nu va opriti, carne de tun exista din abundenta.

 2. pai de-aia-s delicatese, sa fie la urma

  … dar daca apare in catare mai devreme, nu cred ca o sa aminam…

 3. omu' gri cu puncte negre

  sunteti exact ca angajatii trustului intact…de calitate, dar cu o singura tinta precisa: PD-L.

  • Echipa Ghilotina

   diferenta e ca noi nu sintem angajati! nu? probabil ca pe bani se combate mai bine 🙂
   in alta ordine de idei, nu, nu sintem fixati pe nimic. daca din intimplare vor face ceva bun pedelistii, vom fi primii care vom sari in sus de bucurie. fiti pe faza

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: