Nazistii presedintelui Base

Lilick a publicat un post excelent privind „democratia simplificata” propusa de PD-L si Base. Ideile principale pe care se bazeaza:

1.”Nu sunt un dictator. Doar am simplificat democratia.”
2 „Vom dizolva Parlamentul in mod legal, prin resorturi legale. Democratia va fi rasturnata cu uneltele democratiei.”
3.”Toata propaganda folosita trebuie limitata la un numar mic de cuvinte, care vor fi repetate in sloganuri, pana ce ultimul votant intelege ceea ce vrei tu sa inteleaga.”
4. „Printr-o utilizare / aplicare constanta si inteligenta a propagandei, oamenii pot ajunge sa perceapa Paradisul ca fiind un Infern, si invers – pot ajunge sa perceapa cel mai abject trai ca fiind ParadisulAdolf Hitler
 

Nu mica ne-a fost surpriza sa-l auzim pe Antena 3 pe Andrei Badin citindu-i un deputat PD-L parte din cele de mai sus si intrebindu-l daca ii suna bine, iar acesta sa recunoasca faptul ca ii suna intr-adevar bine. Cum altfel?

Popoviciu

 Acest mare om se numeste Alin Popoviciu si provine din Sannicolau, localitate in care s-a nascut Gheorghe Funar si unde si-a lansat la apa candidatura El Comandante. Popoviciu e mai cunoscut din Catavencu, dar nici ca nazist nu-i sta foarte rau. Este si membru in Consiliul Director al FC Timisoara. Pina in prezent, ca si parlamentar a avut o singura initiativa legislativa adoptata. Deci nu s-ar putea spune ca a facut mare brinza ca si ales al „poporului suveran”. In schimb, a facut „comisioane” pentru Boc.

Distinsul politician Alin Popoviciu este un bau-bau al copiilor care vor sa mearga in tabara, si are o consiliera care se dezbraca prin reviste colorate. Si acum sa va spunem si despre ce era emisiunea in sine, cea de pe Antena 3: despre schimbarea Parlamentului. Ei bine, acest individ, ciripeste pe tonuri alto despre „poporul suveran” care are dreptul sa schimbe Parlamentul, sa ne scape de parlamentarii cheltuitori.

In principiu, aruncind banii pe consiliere ca cea a domnului Popoviciu, sigur, s-ar face o economie substantiala. Nu ne indoim! 🙂 Mai important ar fi insa ca astfel de „genii” ale politicii sa dispara din Parlament. Nu ne facem griji, initiativa legislativa cu drogurile usoare nu credem sa-i fie pe plac EBEI si, ca atare, viata lunga in PD-L nu-i prezicem nici lui Popoviciu.

 

Despre Echipa Ghilotina

just a political blogger

 1. Haha! L-am auzit si eu pe fraier. :)))

 2. Mama imbecililor e mereu gravida 🙂
  Asta-i ala care, dupa lansarea „spontana” de la Sannicolau Mare, a strans la o nunta bani si pentru miri, si pentru Base =))

 3. Lilick, nu e fraier, aşa e el 🙂

 4. Hahahaha! Ce cretinoid! /floor 😆

 5. Nu inteleg de ce va mira : cati indivizi cu neuroni activi stiti in gasca de la PDL ?

 6. Naprostel Clujeanu`

  lume buna, adevarul este ca pedeleii abordeaza nu numai modelul hitlerist de propaganda, ci si pe cel leninist. si mai cu precadere pe cel de-al doilea. oricum exista intre cele doua modele esentiale de propaganda ale secolului XXX 🙂 tehnici comune, apartinand filonului totalitar in sine.
  si boc si base – de altfel ca marea majoritate a politrucilor – s-au format la scolile marxist-leniniste, nici nu mai fac distinctie intre realitate si propaganda.
  mai mult, pentru ei este acelasi lucru daca citesc o „critica” a totalitarismului (h. arendt, de ex.) sau pe hitler sau stalin: le sunt la fel de utile, vor invata din amandoua acelasi lucru, adica cum sa ne-o traga noua.
  ca sa iti iasa tehnicile astea pe care le utilizeaza pedeleii – si precum am vazut, le cred perfect valide: sa plangem, sa radem? – trebuie atat sa le cunosti, cat si sa ai stofa de dictator sau de sluga.

 7. Hei, „Ghilotina de campanie”, a aparut concurenta (:
  http://www.cascador.com/jocuri/patibulotina/

 8. Poate spune dl Tsmaneanu pe blogul sau pana nu mai poate ca Basescu este un garant al democratiei, caci basescu tot un preseinte cu teninte dictatoriale ramane.

  Foarte interesante cele 4 puncte. E tragic faptul ca citesc in ele gandirea celor care ne conduc (inca. sper in 3 saptamani sa fie altii).

 9. cru

  puteti sa adaugati si homofobii, xenofobii si tot restu corului iubirii neamului. iata un deputat pdl de cluj care zice ca un cetatean al romaniei nu e un „roman pursange”, deci, nu poate fi premier.
  http://www.citynews.ro/cluj/video/calian-kalus-johannis-nu-e-un-roman-pursange-7348/
  ‘tu-i mama ei de constitutie de sub perna lui emil boc…

 10. Pingback: Dan Mihalache

 11. @Dan Mihalache: clipul este socant. asemanarea cu Base si PD-L este atit de evidenta! http://www.youtube.com/watch?v=5sKyAmzeDVI&feature=player_embedded

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: