Nazistii lui Base II: „Iohannis nu e roman pursinge”

„Avem atitia romani cu nume romanesc”, ca deja da pe dinafara! Iar deputatul Petru Calian (PD-L) sustine ca doar un roman pursinge poate ajunge premier al tarii, mai ales ca ai lui Base nu sint de acord cu „o guvernare de tip austro-ungar„. Astfel de „ziceri” au insotit lansarea campaniei lui Base la Cluj.

calianPentru cei care nu stiu, Petru Calian provine din PUNR si PRM, fiind multi ani unul din sustinatorii lui Gheorghe Funar. Ca nu-i plac ungurii, nu mai trebuie sa o demonstreze, stim. Observam doar ca, dincolo de faptul ca ii uraste si pe germani, utilizeaza si o retorica ce tine de segregare etnica. Ar fi insa interesant de vazut si cit de „puri” sint candidatii la presedintie, desigur, nu ne referim aici la singele lor.

Micul Calian este un mare parlamentar. Cu multa initiativa! Desigur, legislativa. Problema rezida in faptul ca, in general, ia banii degeaba. Majoritatea initiativelor legislative sint respinse definitiv. De destepte ce sint. Tot Calian a declarat in octombrie 2009 ca Romania are o datorie publica prea mica si ca ar trebui sa se mai imprumute cu vreo 15 miliarde de euro.

O alta „mica” problema mentionata deja de cei care l-au cautat la dosare pe Calian ar fi traseismul politic, afara de PUNR si PRM el trecind si prin Partidul Conservator inainte sa ajunga in PD-L.

O alta – la fel de marunta – problema ar fi ca nu s-a clarificat in nici un fel acuza potrivit careia Petru Calian ar fi fost implicat in scandalul preschimbarii certificatelor de revolutionar la Turda, in schimbul sustinerii doleantelor asa-zisilor revolutionari solicitind suma de 10.000 de euro. Daca tot veni vorba de bani, la fel de neclar a ramas cum s-au rezolvat datoriile firmei Modena catre stat. Modena este numele unui manunchi de firme de  mobila, cu datorii de 3,7 miliarde catre stat. Probabil ca, de atunci, Calian si-a platit aceste restante. Nu ne indoim.

 Daca aveti curiozitatea, Calian are un site pe care vorbeste despre el insusi ca „Omul politic„. Ei bine, acest „om politic”, mare roman si cu nume romanesc, iata ce „Happy Birthday” gazduieste pe site la „POZE”.  La multi ani – mare om politic, la multi ani, mare roman!

happy

 Ar fi vesel daca nu ar fi tragic: Calian face parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Ungara. 🙂 🙂 🙂

La fel, Calian face parte si din Comisia parlamentara de Buget, Finante, Banci. 🙂 🙂 🙂

P.S.: multumim Cru.

Anunțuri

6 gânduri despre „Nazistii lui Base II: „Iohannis nu e roman pursinge”

  1. Sunt suficient de patrioata (n-as mai fi!) cat sa nu plec maine in Canada, desi am unde, pentru ca inca mai cred ca se poate face ceva bun si in Romania. Dar, daca imbecili ca cel din titlu (si din poza) imi mai jignesc mult inteligenta,trebuie sa le spun, din inima (cenzurati Dvs., eu m-am saturat de purtat cu manusi): Ia mai marsh in gatzii mamii voastre, cu premierii vostri considerati pur-sange care sunt de fapt gloabe rapciugoase! Ma doare fix in cot daca premierul e roman, ungur sau tigan, ma intereseaza sa faca dracului ceva

  2. @Cristina: pai nu e nimic de cenzurat. un premier chiar ar trebui sa se gindeasca la oameni si sa faca altceva decit sa-i imparta in „ai nostri” si „ai vostri” si sa-i cocoseze pe toti cu somaj, taxe, lefuri si pensii taiate etc. Mai trist: in numele carui mare deziderat?

  3. Acest traseist politic absolut abject, decat sa isi mute limbuta dintr-un dos politic intr-altul ar face mai bine sa-si adune ficiorul de pe strazi. Parinte iresponsabil cu progenituri pe masura ne putem azi maine trezi cu Calian junior ministrul educatiei. Nici macar o admitere la liceul nu a fost capabil sa sustina, cu banii lui tata (ai bancilor mai corect) aterizand intr-un liceul de arte privat. In Romania nu conteaza cata educatie ai, conteaza care are limba mai lunga.
    Sa speram ca betivanul national da o lovitura de gratie propriului partid in curd si ajunge in lada de gunoi a istoriei, lasand traseisti ca si calian fara job.

Comentariile nu închise.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: